ایزومالت

ایزومالت

تنها شیرین کننده حجمی در جهان بوده که از چغندر قند بدست می آید و نزدیکترین طعم  و بافت را به شکر داشته  و شدت شیرینی آن حدود نصف شکر تخمین زده شده، در برابر حرارت مقاوم بوده و قابل فرموله شدن با تمامی شیرین کننده های قوی است. به همین دلیل در تمام صنایع غذایی قابل جایگزینی حجمی با شکر به نسبت ۱:۱ می­باشد.

.جایگزین طبیعی شکر، ۱۰۰% گیاهی و ارگانیک، حلال و بدون GMO می­باشد. ایزومالت تنها جایگزین شکر است که طعم طبیعی شکر را دارا بوده و۱۰۰% محصول را بدون شکر خواهد کرد و حتی از پوسیدگی دندان نیز جلوگیری می­کند اما با شیرینی ملایم­تر از شکر و کالری نصف آن.

ایزومالت در انواع صنایع غذایی از جمله شیرینی ها ,بستنی ها و آب­نباتها کاربرد دارد. ایزومالت جایگزین شکر درجه یک در سراسر جهان می­باشد.

در طی فرآیند تولید ایزومالت، تیمار آنزیمی ساکاروز با هیدروژناسیون می­باشد در نتیجه ترکیبی از سوربیتول و مانیتول بدست می­ آید. با تنظیم پارامترهای تولید، ترکیب و ساختار آن ایزومالت در صنایع مختلف کاربرد خواهد داشت.

 

خواص ایزومالت:

 

جذب رطوبت پائین:

کاهش چسبندگی و طول عمر طولانی

ایزومالت نسبت به سایر پلی ال ها جذب رطوبت پائینی داشته و به طور قابل توجهی این میزان پائین­تر از شکر می­باشد. در دمای اتاق رطوبتی جذب نمی­کند. ایزومالت در آب­نبات­های سخت و قرص­های خوشبوکننده از چسبندگی جلوگیری کرده و طول عمر نگهداری آنها را افزایش می­دهد.

رنگهای درخشان و روکش

برخلاف سایر پلی ال ها ایزومالت بطور قابل توجهی موجب افزایش رنگ در روکش، مخصوصاً در آدامس­های بدون شکر و آب نباتها می­گردد.

طعم مطلوب

از لحاظ ویژگی های ظاهری ایزومالت بسیار شبیه به شکر، با شیرینی ملایم­تر و کالری کمتر می­باشد، از این رو در صنایع غذایی کاربرد گسترده­ای دارد به خصوص در تولید آب نبات ها و شیرینی ها اولین جایگزین شکر در سراسر دنیا می­باشد.

 

موارد کاربردی ایزومالت

 

  • پخت کیک و شیرینی
  • غلات صبحانه
  • آدامس
  • آب­نبات های سخت و نرم
  • مربا
  • انواع شیرینی ها
  • انواع نان های شیرین
  • بستنی

 

زندگی سالم را با ما تجربه کنید
برای آشنایی بیشتر با گیاه استویا و تخفیفات ویژه و ارسال رایگان اطلاعات خود را درج کنید 
به ما ملحق بشید
همچنین برای دانلود اپلیکیشن دکتر استویا جهت بررسی و ثبت سفارش آسان اینجا کلیک کنید