ایزومالت؛ شیرین کننده طبیعی

تنها شیرین کننده حجمی در جهان بوده که از چغندر قند بدست می آید و نزدیکترین طعم  و بافت را به شکر داشته  و شدت شیرینی آن حدود نصف شکر تخمین زده شده است.شاید یکی از سوالات شما در درباره قیمت پودر ایزومالت باشد؛ جالب است بدانید علاوه بر مصارف خانگی برای افراد دیابتی، قیمت مناسب این شیرین کننده باعث افزایش استفاده در صنعت شیرینی و کیک پزی میشود. ایزومالت در برابر حرارت مقاوم بوده و قابل فرموله شدن با تمامی شیرین کننده های قوی است. به همین دلیل در تمام صنایع غذایی قابل جایگزینی حجمی با شکر به نسبت ۱:۱ می­باشد.

شیرین کننده ایزومالت؛ شکر تغییر سافته

مهم ترین نکته در مورد این محصول، اینست که بر پایه چغندر قند تهیه شده است و نوعی شکر تغییر یافته، است. این شیرین کننده برای شما افزایش قند خون یا افزایش وزن را به دنبال نخواهد داشت.

ایزومالت

صنایع غذایی و شیرین کننده طبیعی

این محصول به عنوان یک دسته از کربوهیدرات های دیر هضم شناخته میشود. محبوب در تهیه شیرینی و صنعت کیک پزی است. امروزه مصرف کننده ها به دنبال مواد غذایی با کم ترین میزان کالری هستند چرا که افزایش ورزن افراد، حتی در سنین کودکی به علت مصرف کربوهیدارات بالا مشکل ساز است. بنابراین میتوانید با این شیرین کننده طبیعی مطمئن باشید که افزایش وزن نخواهید داشت؛ چرا که ایزومالت، یک کربوهیدرات دیر هضم است.

.جایگزین طبیعی شکر، ۱۰۰% گیاهی و ارگانیک، حلال و بدون GMO می­باشد. ایزومالت تنها جایگزین شکر است که طعم طبیعی شکر را دارا بوده و۱۰۰% محصول را بدون شکر خواهد کرد و حتی از پوسیدگی دندان نیز جلوگیری می­کند اما با شیرینی ملایم­تر از شکر و کالری نصف آن.

ایزومالت در انواع صنایع غذایی از جمله شیرینی ها ,بستنی ها و آب­نباتها کاربرد دارد. ایزومالت جایگزین شکر درجه یک در سراسر جهان می­باشد.

در طی فرآیند تولید ایزومالت، تیمار آنزیمی ساکاروز با هیدروژناسیون می­باشد در نتیجه ترکیبی از سوربیتول و مانیتول بدست می­ آید. با تنظیم پارامترهای تولید، ترکیب و ساختار آن ایزومالت در صنایع مختلف کاربرد خواهد داشت.

 

خواص ایزومالت:

  • جذب رطوبت پائین
  • کاهش چسبندگی و طول عمر طولانی
  • طعم مطلوب
  • عدم افزایش قند خون برای افراد دیابتی
  • قیمت مناسب
  • جلوگیری از پوسیدگی دندان
  • محبوب برای استفاده در صنایع غذایی
ایزومالت شیرین کننده طبیعی
ایزومالت شیرین کننده طبیعی با بسته بندی های مختلف برای صنایع شیرینی پزی

جذب رطوبت پائین:

ایزومالت نسبت به سایر پلی ال ها جذب رطوبت پائینی داشته و به طور قابل توجهی این میزان پائین­تر از شکر می­باشد. در دمای اتاق رطوبتی جذب نمی­کند. ایزومالت در آب­نبات­های سخت و قرص­های خوشبوکننده از چسبندگی جلوگیری کرده و طول عمر نگهداری آنها را افزایش می­دهد.

رنگهای درخشان و روکش

برخلاف سایر پلی ال ها ایزومالت بطور قابل توجهی موجب افزایش رنگ در روکش، مخصوصاً در آدامس­های بدون شکر و آب نباتها می­گردد.

طعم مطلوب

از لحاظ ویژگی های ظاهری ایزومالت بسیار شبیه به شکر، با شیرینی ملایم­تر و کالری کمتر می­باشد، از این رو در صنایع غذایی کاربرد گسترده­ای دارد به خصوص در تولید آب نبات ها و شیرینی ها اولین جایگزین شکر در سراسر دنیا می­باشد.

قیمت محصول ایزومالت

قیمت شیرین کننده ها با توجه به سال 99 کمکی بالاتر رفته است. شیرین کننده های طبیعی نیز به دلیل تغییر ساختار برای هر چه سلامت محور تر بودن محصولات از این قاعده مستثنی نیستند. قیمت به طور متوسط برای هر بطری کوچک 50000 تومان است. این قیمت برای خرداد 99  ثبت شده است.

موارد کاربردی ایزومالت

  • پخت کیک و شیرینی
  • غلات صبحانه
  • آدامس
  • آب­نبات های سخت و نرم
  • مربا
  • انواع شیرینی ها
  • انواع نان های شیرین
  • بستنی