شکلات شیری(بدون گلوتن)
ماده اصلی تشکیل دهنده شکلات، دانه بو داده میوه درخت کاکائو است. این محصول دارای ترکیبی به نام فلوونوید است که مطابق مطالعات صورت گرفته دارای فوایدی برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و افزایش جریان خون در مغز میباشد.
فلوونویدهای موجود در شکلات به خصوص کاتچین، اپی کاتچین و پروسیانیدین، با پایین آوردن سطح کلسترول، کاهش التهاب رگها و جلوگیری از شکل گیری لخته خون به سیستم گردش خون کمک میکنند. کاهش فشار خون، کاهش کلسترول ناسالم LDL، افزایش کلسترول خوب HDL، بهبود جریان خون و کاهش مقاومت در برابر انسولین (مرتبط با بیماری دیابت نوع ٢) همه از فواید فلاوونوید موجود در شکلات میباشد.
برای دست یافتن به ویژگیهای ذکر شده، بهتر است از محصولاتی استفاده کنیم که از درصد کاکائو بیشتری برخوردارند و میزان شکر آنها کمتر است.
ویژگی اصلی شکلات های والور بدون شکر بودن آن است. شکلات های والور شیرین شده با قند استویا می باشند و درصد کاکائو بالایی نسبت به شکلات های دیگر در بازار دارند، به همین علت محبوبیت بیشتری بین مصرف کنندگان در سراسر دنیا دارد و اثر فوق العاده ی کاکائو را در خود حفظ کرده است.
استفاده از مواد اولیه با کیفیت و ارزش غذایی بالا در این شکلات، این محصول را تبدیل به یک دسر فوق العاده و یک میان وعده سبک، کرده است. همچنین بدلیل بدون شکر بودن، گزینهای مناسب برای بیماران دیابتی به شمار می آید.
برای تهیه شکلات های بدون شکر والور به وبسایت دکتر استویا مراجعه فرمایید.
شیدا –
سلام من مصرف کدم و راضی بودم
مینا –
شکلات لطیف و با کیفیتی هست
دنیا –
خوب بود شیرینی ش مناسب بود
مونا –
به دندون نمیچسبه عالیه
شیرین –
خیلی خوبه که بدون گلوتن هست