پالاتینوز از تخمیر ساکارز حاصل می شود، شدت شیرینی پالاتینوز ۵۰%می باشد و مدت زمان جذب آن بسیار بالا است و اثر بسیار کمی بر سطح انسولین خون دارد. از جمله خصوصیات این ماده میتوان به انرژی زایی طولانی تر، کامل بودن مرحله هضم و ایمن برای سلامت دندانها اشاره کرد.
پالاتینوز (ایزومالتولوز) کاملاً از شکر و چغندرقند بدست آمده ۱۰۰% گیاهی و ارگانیک، حلال و بدون GMO می باشد.بطور صنعتی از واکنش آنزیمی پیوند گلیکوزیدی بین گلوکز و فروکتوز از (α۱->2) به باند (α۱->6) تغییر یافته است درنتیجه ارتباط مولکولی جدید پالاتینوز بسیار مقاومتر از شکر میباشد.
نقش پالاتینوز در تغذیه :
پالاتینور در تغدیه ورزشکاران
پالاتینوز شکر طبیعی از چغندر قند است با انرژی معادل ۴کیلوکالری لذا بصورت متعادلتر اندیس گلایسمی پائین ایجاد میکند. این قند اکسیداسیون چربی را در طی فعالیتهای ورزشی افزایش داده و انرژی را در مدت زمان طولانیتری حفظ می کند. این ماده تبدیل به چربی نیز نمیشود. واکسیداسیون چربی را تسریع میبخشد.
پالاتینوز در تغدیه نوزادان و کودکان
پالاتینوز در تغدیه نوزادان بالای ۶ ماه که غذا خوردن را شروع کردهاند مفید است و به جای گلوکز و یا سایر کربوهیدراتهای قندی متابولیسمی شبیه به شیر مادر ایجاد میکند.
پالاتینوز دوست دندان ها
پالاتینوز اولین قندی است که دوست دندان بوده و منجر به پوسیدگی نمیگردد.
ویژگی خاص پالاتینوز
پودر (Free flowing )
پالاتینوز مناسب پودرهای نوشیدنی و مخلوط می باشد و جذب کم آب آن نسبت به سایر قندها قابل توجه است در نتیجه امکان کلوخه شدن یا گلوله را کم میکند.
پایداری بیشتر نوشیدنیها
پالاتینوز مقاومت حرارتی و اسیدی بسیار بالایی داشته و بسیار مناسب نوشیدنیهای ایزوتونیک با PH کمتر از۳ می باشد. پالاتینوز اسمولالیتی را باآبرسانی کامل حفظ کرده لذا در نوشیدنیهای هایپوتونیک و ایزوتونیک کاملاً کاربردی است.