کیک ارگانیک و بدون گلوتن برنج سیاه و زردچوبه

کیک ارگانیک و بدون گلوتن برنج سیاه  همراه زردچوبه

فیورنتینی ترد و خوشمزه بوده، و به علت چربی کم جایگزینی فوق العاده برای نان یا اسنک های ناسالم می باشند.همچنین می توان این کیک ها را به عنوان یک صبحانه و یا عصرانه لذیذ به همراه مرباهای بدون شکر استفاده کرد.

برنج سیاه گونه ای از برنج با خواص آنتی اکسیدانی بالا و غنی از مواد معدنی مانند فسفر و منیزیم می باشد.

 

برند محصول: فیورنتینی ایتالیا

وزن: 100 گرم

مواد تشکیل دهنده: 60 درصد برنج سیاه ارگانیک، ذرت ارگانیک، برنج ارگانیک، نمک دریایی، 0.3 درصد زردچوبه ارگانیک

 

قیمت:

36,200 تومان

در انبار موجود نمی باشد

اطلاعات بیشتر

وزن 100 g
توضیحات بیشتر

کیک ارگانیک برنج سیاه و زردچوبه 

منبعی غنی از فیبر و کربوهیدرات بوده و همچنین حاوی مقادیری از ترکیبات حیاتی مورد نیاز در رژیم غذایی سالم می‌باشند.

برنج سیاه گونه ای از برنج با خواص آنتی اکسیدانی بالا و غنی از مواد معدنی مانند فسفر و منیزیم می باشد.

این محصول بسیار نازک بوده و برای رژیم‌های غذایی مختلف مناسب می‌باشد. مواد اولیه آن منحصرا از برنج ارگانیک تهیه شده است و خواص غذایی اصلی خود را کاملا حفظ کرده است. به دلیل پایین بودن چربی و بدون گلوتن بودن، این محصول می‌تواند جایگزین مناسب نان برای کل افراد خانواده باشد. همچنین به عنوان میان وعده یا اشتهاآور هم بسیار مناسب می‌باشد.

کیک ارگانیک برنج سیاه فیورنتینی ترد و خوشمزه بوده، و به علت چربی کم جایگزینی فوق العاده برای نان یا اسنک های ناسالم می باشند.به علاوه این کیک بدون گلوتن می باشد.

 

مواد تشکیل دهنده: 60 درصد برنج سیاه ارگانیک، ذرت ارگانیک، برنج ارگانیک، نمک دریایی، 0.3 درصد زردچوبه ارگانیک

مورد مصرف برای:

افراد سلیاکی و افرادی که رژیم غذایی دارند.

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کیک ارگانیک و بدون گلوتن برنج سیاه و زردچوبه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *