کیک مخلوط غلات و حبوبات کاملا ارگانیک
به علت نداشتن گلوتن برای افراد سلیاکی بسیار مناسب می باشد.
این محصول بسیار نازک بوده و برای رژیمهای غذایی مختلف مناسب میباشد. مواد اولیه آن منحصرا از مواد ارگانیک تهیه شده است و خواص غذایی اصلی خود را کاملا حفظ کرده است. به دلیل پایین بودن چربی و بدون گلوتن بودن، این محصول میتواند جایگزین مناسب نان برای کل افراد خانواده باشد. همچنین به عنوان میان وعده یا اشتهاآور هم بسیار مناسب میباشد.
کیک های بدون گلوتن مخلوط غلات و حبوبات ارگانیک فیورنتینی ترد و خوشمزه بوده، و به سبب حبوبات موجود در آن منبعی غنی از پروتئین و فیبر هستند. این کیک ها جایگزینی فوق العاده برای نان یا اسنک های ناسالم می باشد.
مواد تشکیل دهنده:
79 درصد ذرت ارگانیک، 20 درصد مخلوط حبوبات ارگانیک (لوبیا، عدس و نخود)، پروتئین نخود، نمک دریایی، روغن ذرت ارگانیک
مورد مصرف برای:
افراد سلیاکی و افرادی که رژیم غذایی دارند.
برای تهیه کیک بدون گلوتن مخلوط غلات و حبوبات ارگانیک می توانید به سایت دکتر استویا مراجعه کنید.
نقد و بررسیها
پاکسازی فیلترهنوز بررسیای ثبت نشده است.