کورن کیک ارگانیک و بدون گلوتن

کورن کیک رژیمی و ارگانیک و بدون گلوتن

کیک ذرت به دلیل پایین بودن چربی و بدون گلوتن بودن،می‌تواند جایگزین مناسب نان برای کل افراد خانواده باشد. همچنین به عنوان میان وعده یا اشتهاآور هم بسیار مناسب می‌باشد.

 

☘️ جدول ارزش غذایی برای هر ۱۰۰ گرم

انرژی ۳۸۳ کیلو کالری
چربی ۱٫۲گرم
چربی اشباع ۰٫۲ گرم
کربوهیدرات ۸۴٫۸ گرم
شکر ۰٫۴ گرم
فیبر ۱٫۹گرم
پروتئین ۷٫۴گرم
نمک ۰٫۵میلی گرم

 

قیمت:

40,000 تومان

در انبار موجود نمی باشد

اطلاعات بیشتر

وزن 120 g
ارزش غذایی در هر 100 گرم

  

کالری

383 کیلوکالری

چربی

1.2 گرم

چربی اشباع

0.2 گرم

کربوهیدرات

84.8گرم

شکر

0.4 گرم

فیبر

1.9 گرم

پروتئین

7.4 گرم

نمک

0.5 گرم

توضیحات بیشتر

کورن کیک کاملا ارگانیک بوده و به علت نداشتن گلوتن برای افراد سلیاکی بسیار مناسب می باشد.

این محصول بسیار نازک بوده و برای رژیم‌های غذایی مختلف مناسب می‌باشد. مواد اولیه آن منحصرا از ذرت ارگانیک تهیه شده است و خواص غذایی اصلی خود را کاملا حفظ کرده است. به دلیل پایین بودن چربی و بدون گلوتن بودن، این محصول می‌تواند جایگزین مناسب نان برای کل افراد خانواده باشد. همچنین به عنوان میان وعده یا اشتهاآور هم بسیار مناسب می‌باشد.

مواد تشکیل دهنده: ذرت ارگانیک ۹۹ درصد، نمک دریا، روغن ذرت ارگانیک ۰٫۵ درصد.

 

مورد مصرف برای:

افراد سلیاکی و افرادی که رژیم غذایی دارند.

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کورن کیک ارگانیک و بدون گلوتن”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *