پودر ایزومالت : به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی برای کسانی که بیماری ند دارند و یا در رژیم هستند بسیار مناسب است. با وجود این ویژگی دارای خاصیت گلیسمی بسیار پایینی است در نتیجه برای افراد دیابتی مفید است. این محصول در کیک پزی و شیرینی پزی کاربرد زیادی دارد. این ماده به طور ویژه ای به عنوان شرین کننده در مواد غذایی و نوشیدن ها استفاده میشود. Isomalt به عنوان یک شیرین کننده در تهیه مواد غذایی و نوشیدنی ها مصرف میشود. جذب پایین رطوبت ایزومالت موجب کاهش چسبندگی این محصولات میشود. شکر در این نوع خوراکی ها می تواند به راحتی فرموله شود. در این قسمت از سایت دکتر استویا به معرفی پودر ایزومالت می پردازیم.
پودر ایزومالت چیست؟
تنها شیرین کننده حجمی در جهان بوده که از چغندر قند بدست می آید و نزدیکترین طعم و بافت را به شکر داشته و شدت شیرینی آن حدود نصف شکر تخمین زده شده است.شاید یکی از سوالات شما در درباره قیمت پودر ایزومالت باشد؛ جالب است بدانید علاوه بر مصارف خانگی برای افراد دیابتی، قیمت مناسب این شیرین کننده باعث افزایش استفاده در صنعت شیرینی و کیک پزی میشود. ایزومالت در برابر حرارت مقاوم بوده و قابل فرموله شدن با تمامی شیرین کننده های قوی است. به همین دلیل در تمام صنایع غذایی قابل جایگزینی حجمی با شکر به نسبت ۱:۱ میباشد.
شیرین کننده ایزومالت؛ شکر تغییر یافته
مهم ترین نکته در مورد این محصول، اینست که بر پایه چغندر قند تهیه شده است و نوعی شکر تغییر یافته، است. این شیرین کننده برای شما افزایش قند خون یا افزایش وزن را به دنبال نخواهد داشت.
صنایع غذایی و شیرین کننده طبیعی
این محصول به عنوان یک دسته از کربوهیدرات های دیر هضم شناخته میشود. محبوب در تهیه شیرینی و صنعت کیک پزی است. امروزه مصرف کننده ها به دنبال مواد غذایی با کم ترین میزان کالری هستند چرا که افزایش ورزن افراد، حتی در سنین کودکی به علت مصرف کربوهیدارات بالا مشکل ساز است. بنابراین میتوانید با این شیرین کننده طبیعی مطمئن باشید که افزایش وزن نخواهید داشت؛ چرا که ایزومالت، یک کربوهیدرات دیر هضم است.
.جایگزین طبیعی شکر، ۱۰۰% گیاهی و ارگانیک، حلال و بدون GMO میباشد. ایزومالت تنها جایگزین شکر است که طعم طبیعی شکر را دارا بوده و۱۰۰% محصول را بدون شکر خواهد کرد و حتی از پوسیدگی دندان نیز جلوگیری میکند اما با شیرینی ملایمتر از شکر و کالری نصف آن.
ساخت ایزومالت در انواع صنایع غذایی از جمله شیرینی ها ,بستنی ها و آبنباتها کاربرد دارد. ایزومالت جایگزین شکر درجه یک در سراسر جهان میباشد.
در طی فرآیند تولید ایزومالت، تیمار آنزیمی ساکاروز با هیدروژناسیون میباشد در نتیجه ترکیبی از سوربیتول و مانیتول بدست می آید. با تنظیم پارامترهای تولید، ترکیب و ساختار آن ایزومالت در صنایع مختلف کاربرد خواهد داشت.
خواص ایزومالت:
- جذب رطوبت پائین
- کاهش چسبندگی و طول عمر طولانی
- طعم مطلوب
- عدم افزایش قند خون برای افراد دیابتی
- قیمت مناسب
- جلوگیری از پوسیدگی دندان
- محبوب برای استفاده در صنایع غذایی
کاربرد ایزومالت در قنادی
جذب رطوبت پائین:
ایزومالت نسبت به سایر پلی ال ها جذب رطوبت پائینی داشته و به طور قابل توجهی این میزان پائینتر از شکر میباشد. در دمای اتاق رطوبتی جذب نمیکند. ایزومالت در آبنباتهای سخت و قرصهای خوشبوکننده از چسبندگی جلوگیری کرده و طول عمر نگهداری آنها را افزایش میدهد.
رنگهای درخشان و روکش
برخلاف سایر پلی ال ها ایزومالت بطور قابل توجهی موجب افزایش رنگ در روکش، مخصوصاً در آدامسهای بدون شکر و آب نباتها میگردد.
طعم مطلوب
از لحاظ ویژگی های ظاهری ایزومالت بسیار شبیه به شکر، با شیرینی ملایمتر و کالری کمتر میباشد، از این رو در صنایع غذایی کاربرد گستردهای دارد به خصوص در تولید آب نبات ها و شیرینی ها اولین جایگزین شکر در سراسر دنیا میباشد.
قیمت ایزومالت
قیمت شیرین کننده ها با توجه به سال 99 کمکی بالاتر رفته است. شیرین کننده های طبیعی نیز به دلیل تغییر ساختار برای هر چه سلامت محور تر بودن محصولات از این قاعده مستثنی نیستند. برای اطلاع از قیمت پودر ایزومالت می توانید به دکتراستویا مراجعه کنید.
موارد کاربردی ایزومالت
- پخت کیک و شیرینی
- غلات صبحانه
- آدامس
- آبنبات های سخت و نرم
- مربا
- انواع شیرینی ها
- انواع نان های شیرین
- بستنی