درباره شکلات بدون شکر والور :
ماده اصلی تشکیل دهنده شکلات بدون شکر ، دانه بو داده میوه درخت کاکائو است. این محصول دارای ترکیبی به نام فلوونوید است که مطابق مطالعات صورت گرفته دارای فوایدی برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و افزایش جریان خون در مغز میباشد.
فلوونویدهای موجود در کاکائو به خصوص کاتچین، اپی کاتچین و پروسیانیدین، با پایین آوردن سطح کلسترول، کاهش التهاب رگها و جلوگیری از شکل گیری لخته خون به سیستم گردش خون کمک میکنند.
کاهش فشار خون، کاهش کلسترول ناسالم LDL، افزایش کلسترول خوب HDL، بهبود جریان خون و کاهش مقاومت در برابر انسولین (مرتبط با بیماری دیابت نوع ٢) همه از فواید فلاوونوید موجود در کاکائو میباشد.
برای دست یافتن به ویژگیهای ذکر شده، بهتر است از محصولاتی استفاده کنیم که از درصد کاکائو بیشتری برخوردارند و میزان شکر آنها کمتر است.و یا مانند شکلات های دکتر استویا بدون شکر باشد که تاثیر بهبود کیفیت بر سلامت را چند برابر میکند.
استفاده از مرغوبترین دانههای کاکائو در تولید این شکلات، عطر و طعم بسیار مطبوعی را برای این شکلات تلخ بدون شکر شیرین شده با گیاه استویا به ارمغان آورده است. همچنین عدم استفاده از شکر در تولید این محصول آن را به گزینهای مناسب برای بیماران دیابتی تبدیل کرده است.
درباره شیرین کننده طبیعی استویا :
شیرین کننده طبیعی استویا که در این محصول به کار رفته می تواند قند خون، چربی خون و فشار خون شما را کنترل نماید و در صورت مصرف طولانی مدت می تواند در بهبود و بالا بردن سیستم ایمنی بدن نیز موثر واقع شده و موجب پیشگیری از بیماری های دیابت، پوکی استخوان پوسیدگی دندان، بیماری های کلیوی و کبدی گردد.
نقد و بررسیها
پاکسازی فیلترهنوز بررسیای ثبت نشده است.