شکر کم کالری

5/5

شکر کم کالری چیست؟ آشنایی با فواید مهم شکر رژیمی

شکر کم کالری، بر پایه سوکرالوز کاندرل جایگزینی مناسب برای شکر طبیعی می باشد.

با وجود شیرینی مطلوبی که دارد باعث افزایش کالری، قند خون و پوسیدگی دندان ها نمی شود.

افراد دیابتی یا کسانی که رژیم غذایی سالم و کم کالری دارند، شاید به کلی شکر و شیرینی را از برنامه غذایی خود حذف کرده اند.

شکر رژیمی که بر اساس سوکرالوز کاندرل تهیه میشود جایگزیین مناسبی برای ششکر و قند طبیعی می باشد.

از سوی دیگر شکر طبیعی باعث افزایش قند خون میشود در حالی که شکر شیرین کننده کم کالری کاندرل بر اساس سوکرالوز می باشد که با وجود داشتن طعم شیرین باعث افزایش قند نمی شود.

شما می توانید در سایت دکتر استویا انواع شیرین کننده ها طبیعی را با قیمت مناسب تهیه کنید.

شکر کم کالری چه خصوصیاتی دارد؟

حتما برای شما هم این سوال پیش آمده است که شکر رژیمی ( شکر کم کالری )چیست و چه تفاوتی با شکر دارد؟

شکر کم کالری از دو بخش ایزومالت و سوکرالوز تشکیل شده است که ترکیب این دوماده باعث شده تا طعمی شیرین اما بدون کالری به وجود آید.

میتوان از شکر رژیمی به عنوان یک شیرین کننده برای پخت کیک و انواع شیرینی استفاده کرد.

شکر گرانول سفید یا شکرسفید، شایع ترین نوع شکر می باشد که برای تهیه انواع کیک، دسر و نان از آن استفاده می شود.

شکر سفید ازچغندر و نیشکر استخراج شده و در 99/95درصد آن ساکاروز می باشد.

شکر بدون قند و موارد استفاده از آن

شاید این سوال شما هم باشد که آیا شکر رژیمی، مانند شکر سفید برای بدن مضر است؟ دراین مقاله فروشگاه ایننترنتی دکتر استویا  به صورت جامع به تاثیرات شکر رژیمی بر بدن پرداخته شده است.

اثرات شکر کم کالری بر بدن

شکر رژیمی نه تنها برای بدن ضرری ندارد، بسیار مفید وکاربردی نیز می باشد.

دراین مقاله سایت دکتر استویا برای شما به  طور کامل ابتدا به مضرات شکر سفید و سپس به تاثیرات شکر رژیمی بر بدن خواهیم پرداخت؛ با ما همراه باشید.

شکر رژیمی، حاوی هیچ گونه ماده معدنی یا ویتامین نیست!

شکر مملو از کالری است ولی هیچ گونه ماده ی معدنی یا ویتامینی در خود ندارد؛ پس اگر بدنتان را پر از موادغذایی حاوی شکر کنید،احتمالا دچار کمبود برخی موادمغذی خواهید شد که بدنتان برای انجام فعالیت های روزانه خود ، به آنها نیاز دارد.

تاثیرات مشابه الکل بر کبد می گذارد.

مصرف بیش از حد شکر احتمال خطر بروز آن نوع از بیماری ها ی کبدی را که با مصرف بیش از اندازه الکل نیز امکان دارد بوجود آید را افزایش می دهد.

اگر شما شکر را زیاد از حد استفاده کنید، اثراتی شبیه سم اتانول در بدن شما می گذارد.

افزایش خطر ابتلا به نارسایی قلبی

ترکیبی به نام گلوکز  6فسفات ( G6P ) در شکر، می تواند به طور مستقیم  بر پروتئین های ماهیچه ای که در قلب موجود هستند تاثیر بگذارد؛ این ماده روی توانایی قلب برای پمپاژ کردن خون در کل بدن اثر منفی می گذارد.

ممکن است این تغییرات در ماهیچه های قلبی ، در نهایت سبب بروز نارسایی قلبی شود.

رسوب چربی در کبد

زمانی که شما بیش از حد شکر مصرف کنید، کبد قند اضافه را به چربی تبدیل کرده و به مرور زمان این چربی می تواند درون کبد، انباشته شده و منجر به بروز بیماری های کبدی شود.

شکر؛دشمن جوانی پوست شما

دشمن جوانی پوست شما

یکی از مهمترین مضرات شکر این است که پوست شما جوانی و شادابی خود را از دست میدهد  و باعث پیری زودرس می شود.

نتایج مطالعات سال 2009، نشان داد که گلوکز میتواند به روند پیر شدن سلول ها سرعت بخشد.

این مسئله نه تنها می تواند باعث بروز نشانه های خارجی پیری در انسان شود، بلکه می تواند به بروز بیماری مزمن نیز منجر شود.

مقاومت به انسولین و ابتلا به دیابت نوع 2

مصرف بیش از اندازه شکر ممکن است باعث افزایش مقاومت سلول های بدن به اثرات انسولین شود.

در این شرایط، بدن برای محافظت از خود در مقابل اثرات مخرب قند، به تولید انسولین بیشتر می پردازد،تا حدی که دیگر توانایی تولید این هورمون به اندازه کافی را نداشته باشد؛ این وضعیت آغاز فرآیند ابتلا به دیابت نوع 2 است.

شکر کم کالری و تاثیرات آن بر بدن

شکرهای کم کالری؛ به صورت پودر تهیه شده است و برای افراد عادی، بیماران دیابتی، افراد دارای رژیم و افرادی که به فنیل کتونوریا مبتلا هستند، بسیار مناسب است.

این نوع شکر ظاهری کاملا طبیعی و آشنای پودری شبیه شکر دارد؛ بنابراین هیچ تاثیر روانی منفی ناشی از مصرف دارو در آن وجود ندارد و برای مصرف کودکان و یا افرادسالمند دیابتی و دارای رژیم بسیار مناسب است.

ماده های تشکیل دهندده شکر کم کالری (شکر رژیمی) که به طور کامل از دو جزء زیر تشکیل شده است:

  1. سوکرالوز
  2. ایزومالت

سوکرالوز؛ ماده ی تشکیل دهنده شکرکم کالری

سوکرالوز تنها شیرین کننده ای است که هیچ کالری ندارد و از شکر گرفته شده است.

سوکرالوز 600بار شیرین تر از شکر است.این ماده قابلیت انحلال پذیری بسیاری در آب دارد و به علت پایداری خوبی که دارد،در پخت وپز استفاده  می شود.

فواید سوکرالوز

  • سوکرالوز طعمی بسیار شیرین دارد و شیرینی آن در دهان باقی می ماند و هیچ گونه طعم ناخوشایندی در دهان ایجادنمی کند.
  • سوکرالوز در بدن باعث ایجاد انرژی نمی شود به دلیل اینکه مانند ساکارز شکسته نمی شود و سریعا از درون بدن، بدون هیچ تغییری عبور می کند .
  • این شیرین کننده برای تمامی اقشار جامعه قابل استفاده است؛ حتی برای زنان باردار، مادران شیرده و کودکان در تمامی سنین.
  • یکی دیگر ازفواید سوکرالوز این است که باعث تخریب دندان ها نمی شود و دوست دندان ها است؛ و به دلیل اینکه دهان آن را به عنوان یک منبع غدایی نمی شناسد، موجب پوسیدگی دندان ها نیز نمی شود.

ایزومالت چیست؟

ایزومالت از چغندر قند یا نیشکر گرفته می شود، به جای 99.8٪ از حجم شکر، در کلیه محصولات رژیمی به کار می رود.

میزان کالری ایزومالت نصف شکر می باشد که باعث کنترل چاقی می گردد؛ بنابراین برای افراد تحت رژیم های لاغری بسیار مناسب است.

این ماده سطوح گلوکز و انسولین خون را افزایش نمی دهد و برای افراد دیابتی مفید می باشد.

همچنین برای سلامت دندان ها مفید واقع شده و از پوسیدگی دندان ها پیشگیری می کند که برای همه افراد، مخصوصا کودکان بسیار خوب است.

ایزومالت باعث بهبود بخشیدن به عملکرد روده ها  شده که ناشی از خاصیت فیبری و در نتیجه ملین بودن آن می باشد.

مضرات شکر رژیمی

خوراکی‌هایی مثل قند، نوشابه، مربا و عسلی که به‌عنوان رژیمی در بازار وجود دارند به دلیل داشتن این ترکیب‌های شیمیایی می‌توانند مضر باشند و مصرف بیش از حد این مواد می‌تواند سلامت فرد را به خطر بیندازد.

با توجه به این که شکررژیمی دارای ترکیبات شیمیایی هستند و باید از بدن دفع شوند و در نتیجه کار زیادی را به کبد و کلیه تحمیل می‌کنند و اگر مداوم مصرف شوند، آثار مخرب بسیاری روی بافت کبد و کلیه می‌گذارند.

از طرفی دیگر، چون شیرینی آنها بیش از قند و شکر معمولی است، باعث سردرگمی حس چشایی می شود.

در واقع فردی که به مصرف خوراکی‌هایی با قند مصنوعی عادت می‌کند، حساسیت سلول‌های چشایی‌اش تغییر می‌کند و موادغذایی که شیرینی معقول دارند را شیرین حس نمی‌کند؛ بنابراین به افرادی که در مصرف قندهای ساده محدودیت دارند، توصیه می‌کنیم  از شکر کم کالری با مقدار مناسب استفاده کنند.بهتر است این محصول‌ها را در حد کم و در مدت زمانی کوتاه مصرف کرد.

ویژگی‌های شکر شیرین کننده کم کالری بر پایه سوکرالوز کاندرل

  • جایگزین مناسب برای قند و شکر طبیعی
  • مناسب برای افراد چاق یا مستعد چاقی
  • مناسب برای افراد دیابتی
  • بر پایه سوکرالوز

{
“@context”: “http://schema.org”,
“@type”: “Book”,
“name”: “دکتر استویا”,
“review”: {
“@type”: “Review”,
“author”: “drstevia”,
“datePublished”: “12-12-2019”,
“description”: “شکر کم کالری:✅ در این مقاله از سایت دکتراستویا توضیحات کاملی در رابطه با شکر بدون قند، شکر رژیمی، شیرین کننده کم کالری در اختیارتان قرار داده ایم.”,
“reviewRating”: {
“@type”: “Rating”,
“bestRating”: “5”,
“ratingValue”: “5”,
“worstRating”: “1”
}
}
}

شما میتوانید از شیرین کننده طبیعی استویا و اریتریتول اسفاده کنید

اریتریتول

محصولات تخفیف‌دار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکتر استویا بزرگترین و اولین مرجع فروش محصولات طبیعی مناسب افراد دیابتی و دارای رژیم
گروه صنایع غذایی ایران استویا مفتخر است که به عنوان اولین و تنها ترین شرکت تولیدی در ایران و خاورمیانه به عنوان تنها تولید کننده ی محصولات غذایی با پایه ی شیرین کننده استویا که فراوری شده از گیاه استویا می باشد است. و به عنوان یک شیرین کننده ی صددرصد طبیعی به صورت خالص بتواند در حوزه ی تولید مواد غذایی در حد توان خود خدمتی ارزنده را در حوزه ی سلامت انجام دهد.

مسیرهای ارتباطی

شماره تماس : 02191016471
واتس اپ: 09196262383

نمادهای ما

مشاوره قبل از خرید
09196262383
02191016471

تمامی حقوق این وب سایت برای برند دکتر استویا محفوظ است.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من