دمنوش به
برخلاف انواع چای موجود، به دلیل نداشتن تانن نه تنها مانع جذب آهن نمی شود، بلکه دارای مقداری آهن بوده و فاقد هرگونه افزودنی (رنگ، مواد نگهدارنده و اسانس) می باشد و شما می توانید چندین روز متوالی آن را دم کرده و نوش جان کنید.
به از میوه های پر خاصیتی است که کمتر به آن توجه می شود. دمنوش به دارای خواصی از جمله آنتی اکسیدانی است که به مهار کردن رادیکال های آزاد و سلول های سرطانی کمک می کند.
از جمله دیگر خواص به رفع یبوست و کمک به سیستم گوارش و همچنین سم زدایی بدن است.
مورد مصرف برای:
تمامی افراد بخصوص افراد دیابتی، افرادی که رژیم غذایی دارند ،ورزشکاران و افراد سلیاکی
روش مصرف :
به ازای هر دو لیوان آب، یک قاشق غذا خوری دمنوش را به داخل قوری ریخته و پس از افزودن آب جوش به آن بگذارید ۲۰ الی ۲۵ دقیقه دم بکشد.
برای تهیه دمنوش به ارگانیک می توانید به سایت دکتر استویا مراجعه کنید.
نقد و بررسیها
پاکسازی فیلترهنوز بررسیای ثبت نشده است.