شکلات تلخ بدون شکر و تلخ با موس ترافل
فلوونویدهای موجود در کاکائو به خصوص کاتچین، اپی کاتچین و پروسیانیدین، با پایین آوردن سطح کلسترول، کاهش التهاب رگها و جلوگیری از شکل گیری لخته خون به سیستم گردش خون کمک میکنند. کاهش فشار خون، کاهش کلسترول ناسالم LDL، افزایش کلسترول خوب HDL، بهبود جریان خون و کاهش مقاومت در برابر انسولین (مرتبط با بیماری دیابت نوع ٢) همه از فواید فلاوونوید موجود در کاکائو میباشد.
ماده اصلی تشکیل دهنده شکلات، دانه بو داده میوه درخت کاکائو است. این محصول دارای ترکیبی به نام فلوونوید است که مطابق مطالعات صورت گرفته دارای فوایدی برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و افزایش جریان خون در مغز میباشد.
برای دست یافتن به ویژگیهای ذکر شده، بهتر است از محصولاتی استفاده کنیم که از درصد کاکائو بیشتری برخوردارند و میزان شکر آنها کمتر است.
مواد اولیه با کیفیت و ارزش غذایی بالا در این شکلات بدون شکر شیرین شده با گیاه استویا، شکلات تلخ با موس ترافل را تبدیل به یک دسر فوق العاده و یک میان وعده سبک، کرده است. همچنین شکلات بدون شکر بودن والور ، گزینهای مناسب برای بیماران دیابتی و افرادی که رژیم دارند به شمار میرود.
نقد و بررسیها
پاکسازی فیلترهنوز بررسیای ثبت نشده است.