6 مواد اولیه ی طبیعی جایگزین شکر و آرد + فرمولاسیون و مشاوره

5/5

تامین مواد اولیه + فرمولاسیون کاملا تضمینی با پشتیبانی تخصصی.

در این صفحه شما را برای انتخاب بهترین مواد اولیه برای پخت شیرینی رژیمی راهنمایی میکنیم.

  • جایگزین شکر
  • جایگزین آرد گندم
  • بهبود دهنده ی بافت
  • ترکیبات فراسودمند

جایگزین شکر برای پخت و پز

در اینجا سه تا از بهترین جایگزین های شکر معرفی میشود که به شما در انتخاب شیرین کننده صفر کالری میتواند کمک کند.

از این مواد می توانید به جای شکر در پخت و پز خود استفاده کنید تا محصول بدون شکر و کم کالری تولید کنید.

استویا برای پخت و پز

استویا گیاهی ست که از آن شیرین کننده جایگزین شکر استخراج میشود.

قدرت شیرین کنندگی استویا حدود 300 برابر بیشتر از شکر است. شکر استویا در خلوص های مختلف در بازار موجود است. استویا در پخت باید به صورت مرحله به مرحله اضافه شود. افزودن یکجا استویا میتواند کنترل طعم را تحت تاثیر قرار دهد. با آزمون و خطا باید نسبت مصرف را تعیین کرد.

اما نگران نباشید دکتر استویا در بخش فرمولاسیون در تمام مراحل کنار شما خواهد بود.

دریافت مشاوره استفاده از استویا

استفاده از استویا برای پخت خانگی

پزنده های خانگی محصولات رژیمی، میتوانند با بهره گیری از شیرین کننده استویا بخش زیادی از کالری محصول را کاهش دهند.

برای پخت یک محصول شیرین و کم کالری میتوانید از تیم متخصص تغذیه دکتر استویا مشاوره بگیرید.

استویا اریتریتول

مصرف استویا به تنهایی میتواند پس طعم تلخی داشته باشد. علت پس طعم تلخی استویا ساختار شیمیایی و شدت شیرینی استویاست به این معنی که گیرنده های شیرینی بر روی زبان به دلیل شدت شیرینی استویا آن را تلخ تشخیص می دهند.

ترکیب استویا و اریتریتول تا حدی زیادی پس طعم تلخی استویا را خنثی میکن. یعنی اریتریتول ( اریتریتول یک قند الکی طبیعی است)میزان شیرینی استویا را کنترل می کند و مانع از ایجاد پس طعم تلخی میشود.

پس در نتیجه مخطوط استویا اریتریتول در پخت کیک و شیرینی میتواند به ایجاد بافت مناسب کمک کند.استویا ارتریتول میتواند بهترین گزینه برای پخت و پز باشد چون عطر و طعمی مشابه شکر ایجاد میکند.

جایگزین آرد گندم

آرد گندم دارای یک نوع پروتئین به نام گلوتن است. که بعضی افراد به دلیل اختلال های خاص ممکن است با مصرف گلوتن دچار مشکل شوندعلاوه بر آن آرد گندم برای افراد دیابتی اصلا توصیه نمیشود چون نشاسته ی بالای موجود در آرد گندم  اندیس گلاسمی بالایی داردو قند خون به سرعت افزایش پیدا میکند. پس باید دنبال جایگزین مناسب برای آرد گندم بود.

آرد بادام جایگزین آرد گندم

افراد دارای رژیم کتوژنیک، افردا سلیاک و دیابت که گلوتن موجود در رژیم های عادی میتواند برای آنها نامناسب باشد میتوانند از آرد بادام به جای آرد گندم استفاده کنند.

بهترین جایگزین آرد گندم چیست؟

آرد بادام بهترین جایگزین برای آرد گندم است. پودر بادام کربوهیدرات کمی دارد. آرد جایگزین گندم دارای ارزش غذایی بسار بالاتر نسبت به آرد گندم است. آرد بادام فیتیک اسید کمی دارد  پس اختلالی در جذب مینرال هایی مثل آهن ایجاد نمیشود. با مصرف آرد بادام ریز مغذی های بیشتری وارد بدن میشود. آرد بادام  (almond flour) منبع بسیار خوبی برای پخت می باشد. آرد بادام یک منبع غنی از پروتئین است. 21 درصد وزنی آرد بادام پروتئین است. حاوی منگنز، ویتامین E و چربی های تک غیره اشباعی ست.

حجم زیادی از فیبر و کربوهیدرات قابل هضم کمی دارد. almond flour در واقع در بهبود عملکرد انسولین در افراد دیابتی میتواند موثر باشد.

افراد دارای دیابتی نوع 2 میتوانند پودر بادام را جایگزین آرد گندم کنند.

پودر بادام مزه ی شیرین تری نسبت به آرد گندم دارد پس برای افراد دیابتی و رژیمی گزینه ی بسیار مناسبی است.

خرید آرد بادام

پودر بادام برای پخت و پز

پودر بادام به دلیل داشتن فیبر و روغن های تک غیره اشباعی در پخت و پز بسیار کاربردی است. آرد بادام در پخت کیک برای افراد دیابتی و دارای رژیم کتوژنیک بسیار کاربرد دارد. آرد بادام عطر و اسانس بسیار خوبی دارد. پس با رسپی های نوین پخت کیک و شیرینی ها میتوان به راحتی آرد بادام جایگزین آرد گندم شود.

آرد نارگیل

آرد نارگیل نیز مانند آرد بادام بدون گلوتن و دارای پروتئین بالایی است. افزودن COCONUT FLOUR به کیک و شیرینی میتواند به بهبود رژیم غذایی کمک کند. پودر نارگیل یک انتخاب هوشمندانه برای جایگزینی آرد گندم است.  چون همزمان عطر و طعم خوبی در محصول ایجاد میشود و ارزش غذایی ماده غذایی بالا می رود. در برخی از محصولات میتوان مخلوط آرد بادام و نارگیل را با هم فرموله کرد و یک ترکیب مغذی فوقالعاده ایجاد کرد.

این نکته را در نظر داشته باشید پودر نارگیل اگر بخشی از روغن آن گرفته نشود و به اصطلاح چرب باشد باید افزودن روغن موجود در رسپی  کنترل شده باشد.

درنتیجه میتوان میزان مصرف روغن موجود در فرمولاسیون پخت محصول را کنترل کرد.

آرد تخمه آفتابگردان

آرد تخمه آفتابگردان دارای پروتئین گیاهی بالا، آنتی اکسیدان و چربی های غیره اشباع است.

Sunflower seed flour از بهتربن منابع ویتامین,و سلنیوم  Eمیباشد.

آرد تخمه آفتابگردان یک آرد بدون گلوتن است.آرد تخمه آفتابگردان جایگزین ارد گندم در پخت و پز جایگزین مناسبی بجای آرد است.

نکته ای که باید هنگام مصرف آرد تخمه در نظر داشت این است که آرد تخمه چربی بالایی دارد و حتما باید بسته بندی آن وکیوم باشد. چون روغن موجود در آن اگر در معرض هوا قرار داشته باشد تلخ میشود و پدیده ی اکسیداسیون اتفاق می افتند.

پودر تخمه آفتابگردان موجود در فروشگاه دکتر استویا وکیوم و کاملا بهداشتی بسته بنده شده که تا باز شدن بسته هیچ تماسی با هوا ندارد و تازگی خود را حفظ میکند.

آرد تخمه آفتابگردان برای پخت و پز

آرد تخمه آفتابگران بسیار چرب است پس حتما هنگام پخت و پز حتما باید میزان روغن کمتری استفاده شود.

فیبر

فیبر خوراکی (فیبرسل)  چیست،  خواص (fibercell) و فوآید فیبر. فیبر سلامتی و فیبر دیابت، فیبر لاغری  (Fibercell)

فیبر خوراکی (فیبرسل)  یک گروه از کربوهیدرات پری بیوتیک و کاملا گیاهی ست.

در دسته ی عملگراها ست که در سیستم گوارشی انسان آنزیم های هیدرولیز کننده ی آن وجود ندارد.

همین امر میتواند به بهبود تغذیه روزانه و کاهش کالری دریافتی کمک کند. در نتیجه  مصرف روزانه ی فیبر خوراکی به کنترل دیابت و کنترل کالری دریافتی و در نتیجه کاهش وزن در افراد دارای اضافه وزن کمک میکند..

از خواص فیبر(Fibercell)  سهولت ورود آن به رژیم غذایی ست چون بدون هیچ نوع طعم و رنگ است. در دراز مدت  میتوان اثرات سلامت بخش آفیبر رامشاهده کرد.

فیبرخوراکی فیبرسل بر اساس معیار های مختلف تقسیم بندی می شوند:  که یکی از دسته بندی های فیبر بر اساس انحلال در آب است.

فیبرسل موجود در فروشگاه دکتر استویا فیبر که به راحتی در آب قابل حل است.

فیبر در پخت و پز

برای پخت محصولات رژیمی با ارد های جایگزین معمولا از نظر بافت محصول دچار مشکل میشود.

بهترین گزینه برای بهبود بافت کیک و شیرینی های رژیمی استفاده از فیبر است که به ایجاد بافت کمک میکند

 

محصولات تخفیف‌دار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات ویژه
محصولات تخفیف‌دار

دکتر استویا بزرگترین و اولین مرجع فروش محصولات طبیعی مناسب افراد دیابتی و دارای رژیم
گروه صنایع غذایی ایران استویا مفتخر است که به عنوان اولین و تنها ترین شرکت تولیدی در ایران و خاورمیانه به عنوان تنها تولید کننده ی محصولات غذایی با پایه ی شیرین کننده استویا که فراوری شده از گیاه استویا می باشد است. و به عنوان یک شیرین کننده ی صددرصد طبیعی به صورت خالص بتواند در حوزه ی تولید مواد غذایی در حد توان خود خدمتی ارزنده را در حوزه ی سلامت انجام دهد.

مسیرهای ارتباطی

شماره تماس : 02191016471
واتس اپ: 09196262383

نمادهای ما

مشاوره قبل از خرید
09196262383
02191016471

تمامی حقوق این وب سایت برای برند دکتر استویا محفوظ است.

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من